Jak co roku serdecznie zapraszamy na BAL SYLWESTROWY , gdzie królować będzie
dobra muzyka , pyszne jedzenie i niepowtarzalna atmosfera.
MENU
PRZYSTAWKA : Kozi ser z pieczonymi burakami w sosie balsamicznym
DANIE GŁÓWNE : Roladki wołowe nadziewane boczkiem i ogórkiem w sosie własnym podane z kluskami śląskimi i surówką.
DESER : Suflet czekoladowy podany z lodami mango i konfiturą z winogron
BUFET ZIMNY
- Sałatka grecka
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka z brokułami i serem feta
- Patery serów rodzajowych
- Patery wędlin i kiełbas
- Mięsa pieczone
- Galaretki wieprzowe
- Jajka w sosie tatarskim
- Tymbaliki drobiowe
- Śledzie tradycyjne
- Pasztet z żurawiną
- Mini tortilla
- Pierożki won-ton
- Marynaty domowe
- Sosy do wędlin (czosnkowy, chrzanowy)
- Pieczywo
BUFET SŁODKI
- 5 rodzajów ciast
- Mini deserki
- Galaretki owocowe
DANIA CIEPŁE :
- Żurek na tradycyjnym zakwasie - NA BUFECIE
- Filet z kurczaka w sosie czosnkowym z opiekanymi ziemniaczkami i surówką – DANIE SERWOWANE
NAPOJE :
1. kawa , herbata , woda , soki 100 % , napoje gazowane - bez limitu
ALKOHOL :
Toast noworoczny : lampka Prosecco
Wódka : 0,5 l na parę
GRA : DJ SERWIS
W programie losowanie nagród .
Rezerwacji można dokonać dzwoniąc na nr 12/267-31-92 lub 509-681-204
Cena regularna : 450 zł /os
430 zł/os - obowiązuje dla biletów zakupionych do 10.12
Zakupione bilety nie podlegają zwrotowi.